header foto header foto header foto header foto header foto
 

Funkey

Hockey is een steeds populairder wordende sport. Ook de allerkleinsten (4 en 5 jaar) willen graag hockeyen. Bijvoorbeeld omdat ouders, broers, zussen, of klasgenootjes het doen. 

CMHC biedt daarom het door de KNHB ontwikkelde Funkey Hockey aan. Hierbij wordt op een leuke, speelse manier kennis gemaakt met de hockeysport en zullen basistechnieken (motoriek en spel) spelenderwijs worden opgepakt. De eerste lessen komt er niet eens een stick aan te pas. Het doel is sportief samen spelen, leuke oefeningen doen en met enthousiasme, lekker buiten bezig zijn.Cursus, geen lidmaatschap
Funkey hockey wordt gezien als cursus. Een Funkey cursus bestaat uit 8 lessen. 

Als cursist is het kind formeel gezien geen lid van CMHC. De contributie voor een Funkey cursus is dan ook eenmalig. Het tarief voor Funkey Hockey is onder 'Lidmaatschap' terug te vinden. Uiteraard is het mogelijk om per seizoen aan meerdere Funkey cursussen mee te doen. 

Kleding
Op het hockeyveld is sportieve kleding uiteraard gewenst. Het is echter zeker niet noodzakelijk om ook het officiële CMHC tenue aan te schaffen. Dit is pas het geval zodra het kind officiële wedstrijden gaat spelen.
Ook een stick is nog geen noodzaak bij Funkey, maar een eerste hockeystick zal je nooit vergeten. 

Aanmelden en inschrijven
De Funkey cursus wordt meerdere malen per jaar gegeven. De startmomenten worden via de homepage van deze website aangekondigd. Wil je je kind alvast aanmelden voor de eerstvolgende cursus? Stuur dan een mailtje aan [email protected]. Doe dit ook indien er nog geen aanvangsdatum van de eerstvolgende cursus bekend is.

Voor een officiële aanmelding is het noodzakelijk het kind via de website in te schrijven. In het Inschrijfformulier dient dan onder 'Soort lidmaatschap' de waarde 'Funkey cursist' geselecteerd te worden. 
Heeft je kind al eens eerder meegedaan? Zijn de inschrijfgegevens reeds bekend bij CMHC? Dan voldoet een mailtje aan [email protected]. Vermeldt dan dat het kind eerder is ingeschreven en mee wil doen met de eerstvolgende cursus.

Behoefte aan meer informatie over CMHC? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Meer specifieke vragen over Funkey Hockey kunnen via [email protected] gesteld worden.

Tot slot
Lid worden van CMHC? Dat kan uiteraard! Als je 6 jaar bent is het mogelijk om als Benjamin in te stromen. Via [email protected] wordt je verder geholpen.