header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste Jeugd

Voor ’t eerst in de zaal? Kom dinsdag 19 november naar de instructieavond!

Nieuws afbeelding 1-11-2019
Speel je in de E6 of misschien E8 en ga jij voor ’t eerst hockeyen in de zaal?
Dan is het misschien even wennen. Andere regels, een kleiner veld, gymschoenen aan en wat doen die balken in de zaal? Daarom delen we wat handige informatie en nodigen we je coach/begeleiders en ouders uit voor een zaalhockeyinstructie op dinsdag 19 november.

Spelregels
Alles over de spelregels in de zaal vind je hier. Uiteraard zal je trainer je ook alles vertellen over de regels in de zaal en hoe je handig gebruik kunt maken van die balk!

Materialen
  • In de zaal spelen we op gymschoenen, uiteraard zonder zwarte zolen. Je kunt in principe gewoon je normale gymschoenen aan, je hoeft niet apart schoenen te kopen.
  • Een handschoen is wel verplicht, je zit immers vaak met je hand aan de grond. Kies er eentje waarin ook je vingers zijn beschermd, dat is het veiligst.
  • In de zaal spelen we vanaf de D-jeugd verplicht met een zaalhockeystick. Dat is een plattere en lichtere stick, zodat je makkelijker kunt pushen. In de E mag je nog met een (schone) veldstick in de zaal spelen.
  • En natuurlijk spelen we ook in de zaal met een gebitsbeschermer. Heb je je bitje niet bij je? Jammer, dan kun je niet meespelen!

Het is handig als je al de spullen al hebt als de trainingen op 25 november beginnen.


Zaalinstructie
Op dinsdag 19 november aanstaande is er tussen 20:00 en 21:00 uur in het clubhuis een zaalinstructie voor coaches/begeleiders en ouders van kinderen in de E6 en E8 teams. Tijdens deze avond vertelt Ronald Wielinga alles over de spelregels in de zaal, handig!

Heb je vragen of opmerkingen?
Laat het dan weten aan de zaalcommissie via [email protected].

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda