header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

🚗

Nieuws afbeelding 24-11-2022 Volvo - Henk Scholten verlengt clubbonus regeling met CMHC

Ook dit jaar kan de club weer 1.000 euro clubbonus verdienen als een (ouder van een) lid een nieuwe Volvo koopt bij Volvo Henk Scholten.

Vanaf dit jaar worden de Volvo activiteiten gedaan vanuit vestiging Tiel. "Ik kijk uit naar een mooi sponsorjaar" zegt dealermanager Arno Vink enthousiast: "We gaan de borden vernieuwen zodat ieder lid weet van de clubbonus, we zijn aanwezig bij belangrijke activiteiten, en we gaan ook iets samen doen met de andere hockeyclubs in de regio: Geldermalsen en Kromhouters".

Staande naast een nieuw Volvo XC90, bestickerd met het CMHC motto 'de tijd van je leven', beklinken Arno Vink en voorzitter Roger van Asselt de overeenkomst. Roger: "Volvo is al jaren een trouwe sponsor, en met de ervaring van Volvo Tiel gaan we er een vruchtbare samenwerking van maken. Met een paar clubbonussen van 1000 euro kunnen we weer meer investeren in de hockeybeleving."

Wat is de Volvo clubbonus?

Volvo Cars Nederland B.V. is al sinds 1994 jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, zijn er ondertussen vele samenwerkingsverbanden tussen lokale Volvo-dealers en hockeyclubs. Zo ook voor CMHC in samenwerking met Volvo Henk Scholten.

Actie
    •    Er wordt een bonus van € 1.000 uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of  ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer Henk Scholten.
    •    Er wordt een bonus van €500 uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of ouder van een jeugdlid een Volvo Selekt Occasion koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer Henk Scholten.

Van plan een VOLVO te kopen?
Mocht je van plan zijn een Volvo aan te schaffen, of dit al hebben gedaan, laat Henk Scholten Tiel 0344 614 501 dan weten dat je lid of ouder van een lid bent van CMHC en informeer ook de [email protected].


De Sponsorcommissie


Gerelateerde nieuwsberichten

Kado van Volvo

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda