header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Koop een Volvo en sponsor CMHC !

Nieuws afbeelding 7-10-2020

Volvo Cars Nederland B.V. is sinds 1994 jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, zijn er ondertussen vele samenwerkingsverbanden tussen lokale Volvo-dealers en de hockeyclubs. Zo ook voor CMHC in samenwerking met Volvo Henk Scholten gevestigd aan de Platijnweg 31 te Culemborg.

Volvo Henk Scholten is een van de hoofdsponsors van CMHC. Zo staat het Volvo logo op elk wedstrijdshirt van onze vereniging, en hangt er een winddoek en een vlag bij veld 1. Daarnaast doneert de firma Henk Scholten elk jaar weer een substantieel bedrag ten behoeve van de thema’s jeugd, talent, veiligheid en mobiliteit. Het partnerschap is ook gericht op ondersteuning van jeugdteams, verbetering van de jeugdopleiding en activiteiten op het gebied van duurzaamheid.

Sinds enige tijd heeft Volvo Nederland een bonusregeling ingesteld bij de verkoop van nieuwe Volvo’s en van jonge occasions. Deze regeling bestaat uit een bonus van:

  • € 1.000, uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of de ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer (Henk Scholten Culemborg).
  • €500, uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of de ouder van een jeugdlid een Volvo Selekt Occasion koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer (Henk Scholten Culemborg).

Mocht je van plan zijn een Volvo aan te schaffen, of dit reeds hebben gedaan, laat Henk Scholten Culemborg dan weten dat je (ouder van een) lid bent van CMHC en informeer ook de sponsorcommissie!