header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

Verantwoord loten verkopen voor een CMHC barbecue

Nieuws afbeelding 4-9-2020
Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020!
Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook CMHC. De leden van CMHC zetten zich vanwege COVID-19 dit jaar alleen via online verkoop in voor een nieuwe barbecue om te gebruiken bij toernooien en team- of clubactiviteiten. 
 
Verantwoord loten verkopen 
De leden van CMHC zullen dit jaar niet met de verkoopboekjes langs de deuren gaan. CMHC heeft ervoor gekozen om vanwege COVID-19 dit jaar alleen gebruik te maken van online lotenverkoop, dit is veilig voor zowel de leden als de kopers van de loten. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op www.clubactie.nl.   
 
Extra inkomsten hard nodig 
Sanne ter Burg clubcoördinator van CMHC: "CMHC en daarmee onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor een nieuwe barbecue om te gebruiken bij toernooien en team- & clubactiviteiten. Hiermee willen we het clubgevoel een goeie boost geven en het gevoel van ‘thuis zijn in je club’ vergroten. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving!” Juist nu kan CMHC die extra steun goed gebruiken.  
 
80% gaat naar onze club!
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkast gaat.  
 
Vorig jaar lukte het CMHC om maar liefst €470,- op te halen. Met de opbrengst realiseerden zij een heleboel nieuwe waterveldballen voor op de 2 gloednieuwe watervelden.  
 
De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op www.clubactie.nl.