header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Training met nieuwe teams

Nieuws afbeelding 22-6-2020

Beste Junioren,

Er komt bijna een einde aan dit gekke seizoen. De definitieve indeling van de teams is zo goed als rond en om elkaar alvast (beter) te leren kennen, zal er de laatste twee weken, van 29 juni tot en met 10 juli in de nieuwe samenstelling worden getraind.

In bijgevoegd schema kunnen jullie zien wanneer jullie met je nieuwe team aan de beurt zijn om te trainen. Gemakshalve zijn de tijden van de huidige teams en de trainers gelijk gebleven. Wij zijn nog druk bezig met de inventarisatie van de trainers en het maken van het trainingsschema voor volgend jaar. Dit schema is dus echt alleen bedoeld voor de laatste twee weken van dit seizoen.

Nog even voor de zekerheid: In Lisa kan dit schema niet meer worden gezet, omdat het officiƫle hockeyseizoen eindigt per 30 juni aanstaande. Je blijft dan ook nog gekoppeld staan aan jouw oude team. Kijk daar na 30 juni dus niet meer naar, maar volg het bijgevoegde schema.

Voor de kinderen die hebben opgezegd stoppen de trainingen in beginsel per 30 juni aanstaande. Mocht je heel graag nog door willen trainen, je bent van harte welkom om met één van jouw vrienden/vriendinnen uit het huidige team in één van de nieuwe teams mee te doen.

 

Indien er nog vragen zijn, mail deze gerust naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

De TC
Joris, Wynand, Albert, Wim, Arthur, Matthijs, Igor, Edgar, Alieke en MichaƫlaBijlage

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda