header foto header foto header foto header foto header foto
 

Van de voorzitter

Algemeen Nieuws afbeelding

11-6 Lieve mensen,


Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op. Dank aan iedereen die het ook dit seizoen weer mogelijk hebben gemaakt dat onze meisjes- en jongensteams, senioren en G-teams en de trimmers een jaar lang plezier hebben beleefd op het veld. Dan denk ik aan alle trainers, coaches en managers van elk team, aan de ouders die hun kroost naar de

Lees verder

Clubkleding en/of hockeystick kopen? Bij nieuwe partner Hockeygear.eu!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-6 Met ingang van seizoen 2018-2019 is CMHC een mooie samenwerking aangegaan met een nieuwe partner: Hockeygear.eu 
Hockeygear.eu zal in samenwerking met The Indian Maharadja onze huisleverancier worden voor vele hockeyzaken en de levering van onze nieuwe clubkleding.


Nieuwe clubtenue

Lees verder

Check je bereikbaarheid!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-3 Om alle communicatie via LISA optimaal te laten verlopen is het van belang dat de juiste e-mailadressen en telefoonnummers in ons systeem vermeld staan. Bij deze de oproep ... doe de check!
Ga naar onze website en lees het volledige nieuwsbericht . Log vervolgens in en pas waar nodig e-mail en telefoongegevens aan! 

Lees verder

Voorlopige indelingen seizoen 2018-2019

Hockey Nieuws afbeelding

3-6 De afgelopen weken zijn de indelingen gemaakt op basis van input van de coaches, de resultaten van de selectietrainingen en een finale toets tijdens de zogenaamde ‘witte rook’ avond. Het resultaat zijn de voorlopige indelingen voor het seizoen 2018-2019. ‘Voorlopig’, omdat bijvoorbeeld nieuwe leden die zich aanmelden in de zomer nog ingepast zullen worden voor het nieuwe seizoen.


Lees verder

Tycho van Rossem naar NK Shoot Out

Hockey Nieuws afbeelding

23-5 Afgelopen zondag vond de NK Shoot Out voor onze regio plaats in Zeist. Tygo van Rossum, speler van JD1, heeft zich weten te plaatsen voor de  landelijke NK Shoot Out op 24 juni in Breda.
Wij feliciteren Tygo met zijn deelname en wensen hem veel succes en plezier in Breda!


Lees verder

Disney helden en heldinnen (familie)toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

16-4
De inschrijving is geopend!

Schrijf je familie/vrienden-team nu in via dit formulier!

Wat kun je zoal verwachten: 8 tegen 8 op een half veld; Leuke activiteiten! (meer info volgt later); €120,= per team inclusief BBQ (max. 12 spelers); extra deelnemers € 10,- per persoon.


Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -