header foto header foto header foto header foto header foto
 

Vacatures accommodatie en ledenadministratie

Vacature Nieuws afbeelding

25-10 Er zijn veel talenten binnen CMHC. Mensen die helpen om CMHC tot een levendige en fijne plek te maken.
Je leert nieuwe mensen kennen met wie het leuk samenwerken is en met wie je een gezellige tijd hebt.

Lees verder

Opleidingen starten na winterstop

Mededeling Nieuws afbeelding

25-10 De hockeybond heeft alle opleidingen i.v.m. corona stopgezet. Ook de opleiding 'trainen en coachen jongste jeugd'.
CMHC organiseert deze cursus samen met de KNHB. De belangstelling is groot. We hopen na de winterstop te starten.
Informatie volgt zodra een nieuwe datum bekend is.


Lees verder

Van de voorzitter

Mededeling Nieuws afbeelding

25-10Velen kennen me al, maar voor wie me nog niet kent een korte introductie. Ik ben Roger van Asselt en getrouwd met Annette. We hebben 3 kinderen, Toon, Cune en Pum.

Lees verder

Geen zaalhockey dit seizoen

Mededeling Nieuws afbeelding

16-10 We hebben besloten de zaalcompetitie en zaalhockeytrainingen dit jaar niet door te laten gaan. De veiligheid en gezondheid van onze kinderen en begeleiders staat boven alles. Ook gaan we financiĆ«le verplichtingen aan voor de zaalhuur die de club niet kan dragen als we niet spelen.  Het goede nieuws is dat we kijken naar alternatieven zoals onderlinge wedstrijden en deelname aan de

Lees verder

Corona update - maatregelen per 14 oktober

Mededeling Nieuws afbeelding

29-9 Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft het kabinet tijdens de persconferentie van 13 oktober een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken. De volgende maatregelen gelden per heden voor CMHC:

Lees verder

Koop een Volvo en sponsor CMHC !

Sponsoring Nieuws afbeelding

7-10 Volvo Cars Nederland B.V. is sinds 1994 jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, zijn er ondertussen vele samenwerkingsverbanden tussen lokale Volvo-dealers en de hockeyclubs. Zo ook voor CMHC in samenwerking met Volvo Henk Scholten gevestigd aan de Platijnweg 31 te Culemborg.

Lees verder

Verantwoord loten verkopen voor een CMHC barbecue

Sponsoring Nieuws afbeelding

4-9 Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020! Ruim 260.000 lotenverkopers van meer dan 5.000 verenigingen in heel Nederland gaan aan de slag om extra inkomsten te werven voor hun club. Zo ook CMHC. De leden van CMHC zetten zich vanwege COVID-19 dit jaar alleen via online verkoop in voor een nieuwe barbecue om te gebruiken bij toernooien en team- of

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda

- Instagram -