header foto header foto header foto header foto header foto
 

De veldtrainingen starten weer!

Hockey Nieuws afbeelding

13-2 Het zaalhockeyseizoen zit er bijna op. Komend weekend zijn de laatste zaalhockey-wedstrijden. Na een prachtig seizoen ronden we deze week de zaalhockey-periode af. Dat betekent dat er deze week (dus tot en met vrijdag 15 februari) nog zaaltrainingen gepland staan.

Lees verder

Hockey bitjes happen op 2 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

1-2 Op zaterdag 2 maart 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.

SPTL is aanwezig van 10:00 - 14:00 uur in het clubhuis.

Lees verder

Kom in actie voor de gehandicaptensport!

Sponsoring Nieuws afbeelding

9-1 Als trainer van onze G-teams heeft de gehandicapten sportbond mij gevraagd om met CMHC mee te doen aan de landelijke actieweek van 31 maart tot 6 april.

Collecte

Lees verder

CMHC gaat verbouwen!

Hockey Nieuws afbeelding

1-2 Jawel, het is zeker. De verbouwing gaat door! 
Op 31 januari kwam de gemeenteraad bijeen en heeft na een intensief debat de knoop doorgehakt. Er is UNANIEM akkoord gegaan met de meerjaren investerings- en onderhoudsplanning buitensport voor de gemeente Culemborg. 

Lees verder

Hockeykampen 2019

Jeugd Nieuws afbeelding

12-2 Ben jij tussen de 7 en 17 jaar oud? Doe jij niets liever dan hockeyen? Dan is het hockeykamp van Sportivity Service zeker iets voor jou. Een week vol sport, plezier en een hele boel gezelligheid!

Deskundige begeleiding Elke dag minimaal 2,5 uur hockeytraining Chill-out met Wi-Fi om lekker bij te komen Een hockeyclinic van een Nederlandse Topspeler!


Lees verder

Trainingsschema zaalhockey

Hockey Nieuws afbeelding

16-11 Het trainingsschema voor het zaalhockeyseizoen 2018-2019 is nu definitief. De trainingen in de zaal starten op maandag 26 november.
Woensdag 5 december is er GEEN training.
De trainingstijden komen zoveel mogelijk overeen met de trainingstijden op het veld en worden in de meeste gevallen ook door dezelfde trainer gegeven.


Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -