header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoracties en -informatie

Acties
Diverse sponsoren bieden gedurende het seizoen bijzondere acties en activatieprogramma's aan.

Voor CMHC leden zijn de volgende acties beschikbaar:

Volvo
Volvo Cars Nederland B.V. is al sinds 1994 jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, zijn er ondertussen vele samenwerkingsverbanden tussen lokale Volvo-dealers en de hockeyclubs. Zo ook voor CMHC in samenwerking met Volvo Henk Scholten.

Wat houdt deze regeling in?
  • Er wordt een bonus van € 1.000 uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of  ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer Henk Scholten Culemborg. 
  • Er wordt een bonus van €500 uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of ouder van een jeugdlid een Volvo Selekt Occasion koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer Henk Scholten Culemborg. 
  • Mocht je van plan zijn een Volvo aan te schaffen, of dit reeds hebben gedaan, laat Henk Scholten Culemborg dan weten dat je lid of ouder van een lid bent van CMHC en informeer ook de sponsorcommissie.

ABN AMRO
ABN AMRO heeft een zogenaamd activatieprogramma beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen diverse clinics en andere activiteiten georganiseerd worden. CMHC organiseert jaarlijks 2 tot 3 boeiende hockeyevents.

Bavaria
De Barcommissie beheert het contract met Bavaria. In dit contract is een aantal afspraken gemaakt t.a.v. materiële en immateriële ondersteuning. Niet alleen leuk voor de financiële positie van de vereniging, maar zeker ook voor de leden.

Hockeygear.eu

Hockeygear.eu is de exclusieve partner van CMHC voor het leveren van bedrukte teamkleding. Wil je als team in samenwerking met een sponsor met een professionele uitstraling het veld op, dan kan Hockeygear.eu helpen bij de keuze uit een uitgebreid assortiment teamkleding. De mogelijkheden voor teamsponsoring zijn in deze folder te lezen.

Vanaf het eerste contact tot uitlevering wordt je geholpen. Maak je interesse bekend via [email protected]. Je kan ook vrijblijvend contact opnemen met Tim Bevers via [email protected] of via 06-38554377.

Tandartsenpraktijk Culemborg

Tandartsenpraktijk Culemborg is de moderne tandartsenpraktijk in Culemborg, gevestigd aan de Costerweg 3. De praktijk is volledig up-to-date met moderne apparatuur en vernieuwende behandelmethoden. Tandarts Dennis Webhofer is in Culemborg opgegroeid en heeft zelf gehockeyd bij CMHC. 'Daarom ondersteunen wij CMHC graag'. Samen met zijn vrouw, tandarts Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix, vormen zij het eerste tandartsenstel in Culemborg. Dat er een sterke binding met Culemborg is, blijkt wel uit het logo van de praktijk waarin de spoorbrug van Culemborg is verwerkt. 

De praktijk streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit op een zeer klantvriendelijke manier. 'Een bezoek aan de tandarts dient ontspannen te zijn. Met een persoonlijke benadering, goede en duidelijke communicatie en moderne apparatuur is dit altijd mogelijk'.

De KNHB schrijft voor dat je tijdens spelen hockey altijd een bitje moet dragen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Heb je nog een flitsend hockeybitje nodig, neem dat contact op met de praktijk. Zij kunnen een bitje in allerlei hippe kleuren en verschillende dessins leveren, eventueel voorzien van je naam. 

Tandartsenpraktijk Culemborg neemt nog nieuwe patiënten aan. Kijk voor meer informatie op de website of stuur een e-mail naar [email protected]
Tandartsenpraktijk Culemborg, Costerweg 3, 4104 AJ  Culemborg, 0345-473396.